Snygg divansoffa

Hej alla ni läsare som tittar in på min blogg regelbundet, tack för er som är kvar trots att det dröjer mellan inlägg. Det har varit mycket i skolan och jag har lagt bloggen längst ner på prioriteringslistan ganska länge, men jag ska försöka lägga in inlägg så fort jag har något nytt att visa, jag vet inte riktigt vad det är ni har sett och inte sett längre så ni får gärna kommentera och skriva vad ni vill se. Tex något rum eller någon möbel ni vill se som ni har skymtat på någon bild. Det gör mig väldigt glad och peppad att höra att ni tycker om vad jag gör vilket peppar mig att göra flera inlägg. Såhär kommer ett inlägg om mitt senaste projekt.
Med hjälp av batterikartonger, vilka som helst (mina är från Biltema), silvertejp, tyg och några "klicka på/Hörntäckningsgrejer" som du får med dig när du köper hyllor och skåp på Ikea har jag tillverkat en divansoffa.
Dessa hörnklickningsgrejer som jag inte vet vad jag ska kalla blir en perfekt bas till en soffa. När man har ett antal sånna här och har satt ut dem i den form och storlek soffan ska vara behöver man dynor. Dessa klippte jag ut från batterikartongerna och justerade storleken och tjockleken genom att klippa och använda mig av silveretejp. Man får mäta ut riktigt noga här så alla dynor får plats i soffan och så att man har marginal för när man sedan ska klä in alla delar i tyg! Tyget köpte jag på Panduro.
Det saknas något...... Kuddar!
Kuddarna tog lite tid att göra. Eftersom att jag har handsytt allihopa är de i lite olika storlekar men jag har lagt de någorlunda bra så att man inte märker detta!
Vad tycker ni? Ser det verkligt ut eller ser det verkligt ut? ;)
Ses!